Bocuse d'Or

Vi har hjulpet med at lave specialudviklede og unikke redskaber til det danske hold ved Bocuse d’Or. Vi har blandt andet lavet:

  • 3D printede forme
  • Silikoneforme
  • Stencils i plastik og metal
  • Tuillesforme i silikone 
  • Laserskåret træfinér samt metaldekorationer
Speciallavet tuiles form
3D-printede køkkenredskaber
Bakkebund i Eg og med askefinerskæringer
Tuilles form til kok
Silikonestencil laver med laserskæring
Special lavet unik træbakke
Takeaway retter og bakke til servering

På Michelin restauranter og til kokkekonkurrencer er maden i centrum. Her spiller det visuelle udtryk næsten en ligeså stor rolle som smagsoplevelsen i sig selv.

For at skille sig ud skal præsentationen af maden være knivskarp. Derfor er 3D-printede og laserskårede køkkenredskaber en ideel løsning for kokke, der ønsker at differentiere sig fra andre – og som er blevet trætte af at bruge de forme, man kan købe sig til. Med 3D-printede silikoneforme, plastikstencils, tuiles og forgyldt udsmykning bliver designet helt unikt og serveringerne enestående.

Hos os i Republikken Create er der ikke langt fra tanke til handling, og vi kan have et løsningsforslag klar indenfor 24 timer. Skal vi mødes til en kop kaffe og snakke om, hvordan jeres idé kan blive til et færdigt produkt? 

Bocuse d'Ors serveringsfad
Primær anretning til finalen i Lyon
Ronni og Sebastian der repræsenterede Danmark ved Bocuse d'Or

Udvikling af køkkenredskaber til Ronni Vexøe Mortensen

Souschef, Geranium

Republikken Create har hjulpet Restaurant Geraniums stjernekok Ronni Vexøe Mortensen med at udvikle køkkenredskaber inspireret af den danske natur til restauranten og til det danske hold ved kokkekonkurrencen Bocuse d’Or, der blev afholdt i Lyon i september 2021. Til konkurrencen spillede disse køkkenredskaber en væsentlig rolle i retterne, der blev præsenteret – og det danske kokkehold med Ronni i spidsen løb hjem med en fantastisk flot sølvmedalje. 

Kontakt os

Ring eller benyt kontaktformularen nedenfor.