Medtech Devices │ Auditdata

Medtech devices til diagnosticering af høretab har været uforandret i flere årtier og udviklingen har stagneret, som de eksisterende devices er blevet optimeret henover årene. Auditdata ønsker at ændre status quo i branchen med en serie af nye medtech produkter der udfordrer det eksisterende udbud gennem bedre funktionalitet, mere kompakte løsninger og en behagelig brugeroplevelse. 

Projektet omfatter en serie af medtech devices som sammen skaber et økosystem produkter til at forandre verdenen indenfor diagnosticering af høretab. 

Republikken Create er fast tilknyttet som produktudvikler hos Auditdata. Vi yder mekaniske produktudvikling, prototyping, produktionsklargøring og generel designoptimering for Auditdata.

Auditdata medtech
Foreløbigt billede indtil produktserien lanceres. auditdata.com

Medtech Produktudvikling for Auditdata

Disruptiv høretabsdiagnosticering

Republikken Create arbejder med Auditdata med henblik på at skabe en disruptiv serie af medtech devices som kan sikre markedsandele og en forbedret oplevelse for slutbrugeren. Dette gøres gennem teknologi og designforbedring der sætter audiologerne fri og gør arbejdsgangene nemmere på høretabskliniker. 

  • Mekanisk medtech produktudvikling f.eks. gennem CAD arbejde og mekaniske test
  • Prototyping af devices i 1:1 med henblik på optimering af helhedsdesignet
  • Produktionsklargøring i samråd med producenter til plastikproduktion 

Hør hvad vi kan gøre for jer.

Står i med et projekt? Ring til os eller skriv, så vi kan tage en snak om mulighederne.

Sådan finder du os

Vi bor på Vesterbrogade 35A (i gården)
1620 København V.